Specielle dage med Specielle retter

2 og 3 februar

Vitello tonnato m/ tun creme og hjemme bagt brød

&

Flanksteak m/ hjemmerørt sauce bearnaise, ovnstegte rodfrugter samt krydret kartoffel både

225,-

9,10,14,16,17 februar

Valentine

Oksecarpaccio m/ rucola og parmesan M/ trøffelolie samt pinje kerner

&

Bacon svøbte tournedos, serveres m/ hjemmerørt bearnaise, pommes frites, bagt tomat, m/ hvidløg og rodfrugter

&

Kærligheds trifli m/ jordbær og vanilje creme

298,-

23 og 24 februar

Helstegt kalvecoulotte m/ vintergrønsager, svampesauce, ovnstegte aspargeskartofler

&

Nøddekage m/ creme fraiches

225,-

1 og 2 marts

Stjerneskud m/ frisk panerede stegte rødspættefileter samt dampet rødspætte filet m/ hvide asparges, håndpillede rejer, samt stenbiderrogn

Serveres med ristet brød og thousand Island-dressing, rørt mayonnaise og grov remoulade

Herefter

Jordbærtærte med creme fraiche

225,-

D 8 og 9 marts

Vildt steg (dyre steg) m/ waldorfsalat-hjemmelavet agurkesalat-tyttebær, brunede kartofler, samt vild sauce

&

Lemon sorbet m/ Marengs

15,16, 22,23 marts

Helstegt lammekølle m/ hvidløg og mint gele ‘sorterede bønner m/løg og bacon, krydderstegte kartofler samt lammesauce

&

Hjemmelavet chease cake m/ citron

29,30 marts

Kalveflank steak m/ mokelsauce, knust kartoffel samt forårs grønsager

&

æbletrifli m/ makron og vanilje