Rejer i hvidløg med Chilli, persille, olie samt smør
Dybstegte m/sauce verte dressin
(Forretter) - kl. 12,00-20.00 fra tirsdag til søndag
Der serveres hvidt brød og smør til alle forretter.
Pyntet med ‘pige’: citron, paprika & persille.
Servers med ærter, champignonsauce & brasede kartofler
Pyntet med citron skrive
Serveres med tyttebær, pommes frites, samt bearnaisesauce
Minimum 250 gram, Dagens garniture
Serveres med pommes frites & bearnaisesauce.
Minimum 250 gram, Dagens garniture, hvidløg smør
Serveres med bearnaisesauce og pommes frites
(Wienerschnitzel og Bøffer) - Fra 12,00-20,00
Du kan ikke lave om på retterne
Serveres m/ asparges, hummersauce & hvide kartofler.
På bund af salat med håndpillede rejer og friske grønne asparges, paneret rødspættefilet & røget laks, pil selv-rejer
Med kaviar, Thousand Island-dressing & hjemmerørt remoulade.
Serveres m/ flutes samt rugbrød
(Hovedretter Fisk) - Fra 12,00-20,00
220 gr hakkebøf i burgerbolle
Serveres m/salat, cheddarost, bacon, syltede
rødløg, smurt med trøffelmayo,
peberfrugtsalsa og salatmayonnaise.
Hertil pommes frites
220 gr hakkebøf i burgerbolle
Serveres m/frisk agurk, tomat, bacon, rå løg,
agurkesalat, cheddar Ost, salat mayonnaise
Hertil pommes frites
Vores hakket oksekød er fra vores lokale landmænd brødrene Thomasen fra ”Stubbeløsegård frilandskvæg” i Søborg, som hovedsalig er krydsning af Hereford og Simmentaler.
Fra 12,00-20,00 tirsdag til søndag
Retterne kan ikke laves om
Samme pris børn og voksen
Vi serverer 1 vaffel med 2 kugle vanilje is, chokoladesauce, syltetøj, og flødeskum
Sukker og samt jordbærsyltetøj
Med flødeskum & ribsgele.
(Desserter) - KL. 12.00 - 20.00 tirsdag til søndag
Med pommes frites & remoulade.
Med pommes frites & remoulade
Med pommes frites og remoulade.
Pasta med hjemmelavet kødsovs
Med remoulade
(Børnemenuer) - Kl. 12.00- 20.00
Priserne gælder for børn op til 10 år
Retterne kan ikke laves om.
Voksne som ønsker børneret koster 185,-
Marinerede sild m/ æg og karrysalat
Kryddersild m/ løg og kapers
Halve æg m/rejer og mayonnaise
Røget laks m/ røræg og grønne asparges
Fiskefilet med remulade og citron
Fiskefrikadeller med remoulade og citron
Sea food salat
Frikadeller m/ hjemmelavet agurkesalat og hjemmelavet rødkål
Roastbeef med remulade, ristede løg, peberrod og hjemmelavet agurk salat
Hønsesalat med bacon og champignon
Ribbensteg med rødkål og hjemmelavet agurkesalat
Tarteletter med høns i asparges
2 slags Oste med druer
2 slags kager med vanilje creme og ALTID lagkager
På restaurant ”fartil4” vi serverer Havnebuffet hver lørdag og søndag
Altid fra 12,00-15,00
Alle skal bruge handsker på begge hænder
Roastbeef pyntet med bløde løg, surt samt peberrod, hjemmerørt remulade samt spejlæg og grønt
og grønne asparges og
champignon
Serveres med hvidt brød samt rugbrød
Med håndpillede rejer, friske grønne asparges, hjemmerørt remulade, dild og kaviar
Serveres på rugbrød m/ smør
”Af hakket oksekød fra ”Stubbeløsegård” frilandskød fra Søborg, serveres med ristet hvidt brød m/løg, capers, peberrod, rødbeder, pickles og æggeblomme
På bund af salat med håndpillede rejer og friske grønne asparges, paneret fiskefilet & røget laks, pil selv-rejer
Med kaviar, Thousand Island-dressing & hjemmerørt remoulade.
Serveres m/flütes samt rugbrød
M/æg-karrysalat-løg-capers-tomat-dild
M/æg-karrysalat—løg-capers-tomat-dild
m/ hjemmelavet remoulade-citron
serveres m/rugbrød
M/mayonnaise, tomat og grønt
m/ostecreme, æg, chilliflager, håndpillede rejer, tomat og grønt
m/ostecreme, agurk og grønt
m/håndpillede rejer, urtecreme, agurk og grønt
M/løg, sky samt surt
m/hjemmelavet rødkål, appelsin samt surt
m/sky og løg
m/håndpillede rejer, mayonnaise og grønt
KUN frokost fra tirsdag til fredag, fra 12,00-15,00
Tag en slurk eventyr! Vores kuraterede drikkevarekort er mere end bare vine - det er en rejse gennem verden af forfriskninger. Fra mousserende vand og sprudlende sodavand til håndplukkede øl og forførende spiritus. Lad dine smagsløg udforske en symfoni af smag. Klik her for at åbne drikkeverdenens skatkiste og oplev en verden af lækre drikke!