-
Hovedretter - Fisk
-
Laksefarseret rødtungefilet
Kr. 288,-severes med asparagus, hummersauce og hvide kartofler. -
Pighvar
Kr. 298,-Pighvar m/ laksefars og hummerhaler, indbagt i butterdej. Serveres på bund af spinat, citron og hertil hummersauce og hvide kartofler -
Pandestegt rødspætte
Kr. 248,-med hvide kartofler, persille, smør sauce & citron samt hjemmerørt remulade Kan også fås fra 12,00-15,30 -
Fish and chips
Kr. 185,-citron og kold sauce verte
-
-
Hovedretter - kød
"Ribeye er skåret fra det øverste stykke af oksefileten. Denne sidder oppe ved koens nakke, og er noget af det kød med mest smag"
Alle bøffer er medium stegt med mindre andet ønskes-
Vegetar ret
Kr. 168,-Stegte grønsager, serveres med Peris ‘tomatsauce med Chilli Drysset med hakket grønt og hasselnødder Serveres med hvidt brød og smør -
Australien burger
Kr. 168,-220 gr hakkebøf i burgerbolle Serveres m/salat, cheddarost, bacon, syltede rødløg, smurt med trøffelmayo, peberfrugtsalsa og salatmayonnaise. Hertil pommes frites (Husk at sige til tjeneren hvis du ikke kan lide ost!) -
American burger
Kr. 168,-220 gr hakkebøf i burgerbolle Serveres m/frisk agurk, bacon, bløde løg, agurkesalat, tomat, cheddarost, salatmayonnaise Hertil pommes frites (Husk at sige til tjeneren hvis du ikke kan lide ost!!) -
500g Fars seriøse ribeye
Kr. 398,-Uden mors grønsager, med pommes frites og rigeligt med bearnaise. -
”Byg selv” burger
Kr. 168.-220 gr hakkebøf i burgerbolle Serveres m/frisk agurk, tomat, bacon, rå løg, agurkesalat, cheddarost, salat mayonnaise Hertil pommes frites (Husk at sige til tjeneren hvis du ikke kan lide ost!!) -
Wienerschnitzel
Kr. 189,-a la Kitzbuhel af svinekød. Pyntet med en skive citron.
Serveres med pommes frites samt bearnaise sauce -
Fars wienerschnitzel
Kr. 189,-a la 'Far til 4' af svinekød. Pyntet med "dreng": Citron, peberod, benfri sild og kapers.
Med tyttebær, ærter, brasede kartofler og smørsovs.
OBS: Extra benfri sild 10,00 kr. pr kuvert -
Mors wienerschnitzel
Kr. 189.-a la 'Far til 4' af svinekød. Pyntet med 'pige': Citron, paprika og persille.
Serveres med champignonsauce og brasede kartofler. -
Ribeye Steak
Kr. 298,-Minimum 250 gram. Dagens garniture Serveres med dagens kartofler & bearnaise sauce.
-